PELIK Balik Raya Abg Ipar Dok Berkepit², Apa Di Minta Buat Aku TERKEJUT Besar !!!

| July 12, 2017 | 0 Comments

PELIK Balik Raya Abg Ipar Dok Berkepit², Apa Di Minta Buat Aku TERKEJUT Besar !!! |Saya ada abang ipar,dia seorang askar dan bini dia pulak doktor. Suami saya pulak pengurus dan saya suri rumah sepenuh masa. Tiap-tiap tahun kami akan balik raya rumh mil sebelah suami dan keluarga belah suami akan berkumpul.

CaptureGambar Hiasan..Sumber-GoogleImages

Masalah yang saya hadapi ialah abang ipar saya ni suka tengok saya (yang askar). saya duduk saja depan ruangtamu mesti dia tengok je kat saya. Bila saya masuk dapur pun dia akan turun dan berdiri sebelah saya.

saya buntu dan takut bini dia (kakak ipar) fikir yang bukan-bukan sampai saya rimas nak balik rumah mil. Raya baru ni suami ajak saya balik tapi saya tak nak,suami paksa jugak jadi saya terpaksa mengalah.

saya tak bagitahu kat suami pasal abang dia yang gatal tu kerana saya tak nak mereka adik-beradik masam muka sebab suami saya ni adik dia.

saya rimas sangat, dia memang suka pandang saya ataupun suka sengih-sengih macam ada maksud.Bila kat rumah mil, bini dia tu berat tulang sikit nak tolong kat dapur asyik makan dan tidur sampai habis cuti raya padahal dia menantu jugak macam saya.

Buntu tak tahu nak bagi alasan apa kat cik suami ni bila balik rumh mil je abang ipar minta saya suruh masakkan makanan sedap-sedap khas untuk dia. Dia cakap bini dia tak pandai masak kadang-kadang dia main whatsapp dengan suami saya pun asyik tanya pasal saya je sampai suami saya malas nak reply whatsapp dia. Apa perlu saya buat tolong la saya insan keliru.

Kredit :- KRT

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

Related Post

Tags: , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *