(VIDEO ) Lelaki SERU Pocong Di Khalayak Ramai, Apa Terjadi Selepas Tu MENAKUTKAN !!!

| June 5, 2017 | 0 Comments

(VIDEO ) Lelaki SERU Pocong Di Khalayak Ramai, Apa Terjadi Selepas Tu MENAKUTKAN !!! | Di daerah kalsel dan sekitarnya sering kita jumpai atau mendengar orang yangg telah mati dan dikebumikan kemudian menjadi arwah/hantu gentayangan atau pocong yang menghantui (biasanya hanya orang yang pernah mempunyai hubungan atau kenal saja yangg akan terserempak,tapi ada juga kemungkinan akan bertemu dengan orang yang tidak dikenali sama sekali.

Ada yang kemunculanya cuma 3/7/41 hari bahkan sampai 100 hari,sebelum kemudian akan hilang (konon hantu-hantu tersebut akan berkumpul didaerah gunung roban sampai kiamat datang nanti,wallahu ‘alam).

Sesungguhnya tiada ada yang lebih mengetahui tentang urusan roh ini kecuali hanyalah ALLAH SWT. Kadangkala berita atau khabar tersebut tidak mempunyai alasan sehingga itu cuma akan menjadi fitnah yang memalukan atas si mayat dan juga pihak keluarganya apabila hal itu tidak benar adanya.

Video ini menunjukkan bahawa seorang lelaki menyeru pocong, betul atau tidak atau sekadar lakonan. saksikan video ini untuk mengetahui apa terjadi.

Kredit : Youtube

P.S. 1 – Inilah 8 Pekerjaan Yang Bakal Diambil Alih Oleh Mesin !!!
P.S. 2 – Pelik Perut Ikan Jerung Membesar..Apa Sebenarnya Dalam Perut Pastinya Buat Anda Semua Terkejut !!!
P.S. 3 – Yang Ada Adik Beradik..! Mohon Baca Ni..!! Jangan Share Selagi Tak Habis Baca!!
P.S. 4 – Cara Mudah Hilangkan Karang Gigi Yang Ramai Tak Tahu.. Kongsikan Pada Rakan-Rakan Anda Untuk Kebaikan Bersama..
P.S. 5 – Apabila Memotong Nanas, Usah Buang ‘Bahagian Atasnya’..Ini Sebabnya…

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *