Diperdaya Oleh ‘Abang’..Remaja 16 Tahun Parah DiR0g0l 5 Lelaki !!!

| March 13, 2017 | 2 Comments

Diperdaya Oleh ‘Abang’..Remaja 16 Tahun Parah DiR0g0l 5 Lelaki !!! |Kampung Raja Seorang remaja perempuan berusia 16 tahun menerima nasib malang apabila didakwa menjadi mangsa rogol oleh lima lelaki di Kampung Keluang dekat sini.

Dalam kejadian kira-kira jam 1.30 petang itu, mangsa yang bekerja di sebuah kedai makan di sini dirogol secara bergilir-gilir Hingga parah oleh suspek di sebuah rumah di kampung tersebut.

Ketua Polis Daerah Besut, Superintendan Mohd Zamri Mohd Rowi berkata, mangsa berjaya melarikan diri dan meminta bapanya mengambilnya sebelum membuat laporan polis di Balai Polis Kampung Raja.

Menurutnya, sebelum kejadian kira-kira jam 10 pagi, ketika mangsa berada di sebuah kedai tempat kerjanya, dia telah menerima panggilan telefon daripada abang angkatnya.

“Mangsa kemudiannya pergi berjumpa dengan lelaki itu di pantai Bukit Keluang kira-kira jam 12 tengahari.

“Sejam setengah kemudian, datang dua lelaki yang merupakan rakan kepada abang angkat mangsa dengan sebuah kereta Perodua Myvi,” katanya kepada pemberita.

Mohd Zamri berkata, abang angkatnya kemudian dikatakan telah meminta dua rakannya itu menghantar mangsa pulang ke tempat kerja di Kampung Raja.

Kredit : EBerita

P.S. 1 – Inilah 8 Pekerjaan Yang Bakal Diambil Alih Oleh Mesin !!!
P.S. 2 – Pelik Perut Ikan Jerung Membesar..Apa Sebenarnya Dalam Perut Pastinya Buat Anda Semua Terkejut !!!
P.S. 3 – Yang Ada Adik Beradik..! Mohon Baca Ni..!! Jangan Share Selagi Tak Habis Baca!!
P.S. 4 – Cara Mudah Hilangkan Karang Gigi Yang Ramai Tak Tahu.. Kongsikan Pada Rakan-Rakan Anda Untuk Kebaikan Bersama..
P.S. 5 – Apabila Memotong Nanas, Usah Buang ‘Bahagian Atasnya’..Ini Sebabnya…

Tags: , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *