(VIDEO) Polis Hairan Lelaki Mundar Mandir Pegang Bayi..Tindakan Polis Ini Sangat TEPAT !!!

| January 19, 2017 | 0 Comments

(VIDEO) Polis Hairan Lelaki Mundar Mandir Pegang Bayi..Tindakan Polis Ini Sangat TEPAT !!! |Manusia yang tidak berakal sahaja sanggup melakukan tindakan sebegini apabila sanggup menjual anak demi memenuhi permintaan isteri yang menginginkan kereta baharu.

Kejadian yang berlaku di China dimana tindakan si bapa berjaya dirakam ketika dia di lihat sedang memegang anak lelaki yang berusia 5 bulan untuk diberi kepada pembeli di sebuah jalan di Bandar Linyi timur, China.

Lelaki itu menjual anaknya dengan harga 80,000 yuan (RM 50,000) kepada seorang pengguna internet yang dikenali menerusi laman sesawang.

Aksi gugup Zhang menunggu pembeli berjaya dirakam dan dimuat naik ke internet. Kelihatan bayinya tidak memakai baju tebal dengan keadaan cuaca yang sejuk, anak Zhang juga turut menangis ketika itu.

Pegawai polis yang curiga dengan kelakuan Zhang bertindak menahannya untuk dibawa siasat. Zhang mengaku ingin menjual anaknya dan ada seorang pembeli yang sanggup membayar harga 80,000 yuan untuk anaknya dan sudah dalam perjalanan ingin mengambil anak Zhang.

Tindakan Zhang itu terjadi disebabkan dia ingin menceraikan isterinya namun satu syarat telah diletak oleh isteri agar membelinya kereta baharu terlebih dahulu sebelum bercerai. Oleh itu, Zhang tanpa fikir panjang bertindak menjual anaknya untuk membeli kereta.

Zhang kini ditahan oleh pihak polis atas dasar penyeludupan manusia.- THR Gegar

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

Tags: , , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *