Hamil Anak Pertama..Perangai Suami Berubah,Selalu Balik Rumah Mak Sorang,Bila Selidik Rupanya Dia…

| August 8, 2016 | 0 Comments

Hamil Anak Pertama..Perangai Suami Berubah,Selalu Balik Rumah Mak Sorang,Bila Selidik Rupanya Dia… |Saya ibu muda yang tengah hamil anak pertama dan usia kandungan baru 11 minggu.Masalah saya kenapa sejak berkahwin dengan husband ni saya rasa macam saya ni penyekat pintu rezeki dia.

Capture

Suami bekerja dengan mengusahakan tanah sendiri hasil pendapatan kami dari tanaman yang ditanam di kebun. suami selalu cakap yang sebelum ini hasil kebun semua lumayan tapi semenjak kebelakangan ini dia selalu merungut cakap hasil dah sikit tak macam sebelum ni.

Sebelum ini bermaksud sebelum kami berkahwin,hati isteri mengandung mana tak terasa bila suami cakap macam tu.sebelum ni suami sangat yakin dengan rezeki selepas berkahwin tapi sekarang semua dah lain. saya rasa macam saya punca segalanya bila suami stress suami mesti akan balik rumah ibu dia tanpa membawa saya.

Kadang-kadang sampai 2,3 malam dia tak balik,dia akan berkurung dalam bilik saja,bila dia balik rumah MIL seorang diri lagi saya rasa macam saya ini isteri yang tak berguna langsung. saya sedih tengok suami saya sedih macam sekarang ni. Hari-hari fikir cara nak meningkatkan ekonomi keluarga lagi-lagi lepas ni tanggungan suami dah bertambah,sebelum ni saya tau ekonomi suami tak macam ni,smua okey.-KRT

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *