Lepas Bersalin Minta Mak Jaga..Namun Apa Mak Lakukan Buat Aku SEDIH !!!

| July 21, 2016 | 3 Comments

Lepas Bersalin Minta Mak Jaga..Namun Apa Mak Lakukan Buat Aku SEDIH !!! |Wanita yang hamil dan bakal melahirkan kandungan sudah semestinya mahukan perhatian dari orang sekeliling terutamanya ahli keluarga untk menjaganya.Namun lain cerita yang dihadapi seorang wanita yang bakal melahirkan anak buntu dengan sikap ibunya sendiri.

Capture

Saya bakal bersalin tidak lama lagi,apa yang menyedihkan hati saya adalah apabila ibu kandung saya sendiri tidak mahu menjaga saya semasa dalam pantang.

Ibu suruh orang lain yang tolong jagakan saya ketika berpantang. Saya tiada mak mertua kerana husband seorang anak yatim piatu.

Maaf lari topik,saya cuma nak minta pendapat dari anda, kenapa mak kandung saya sendiri tidak mahu menjaga anak dia sendiri semasa berpantang.

Ibu lebih penting kerja sedangkan saya dengan suami tidak tahu apa-apa langsung dalam bab wanita berpantang ni.

Ini adalah anak pertama saya dan berharap warga ibu diluar sana dapat bantu saya kenapa mak saya macam itu(tidak ada niat nak buka aib mak sendiri cuma saya buntu kenapa jadi macam ni)-KRT

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. zen says:

    Salam,,,,perkara macam ni takyahlah nak ambik big story dik,,,,sayapun takda pengalaman apapun dari anak 1 sampai 4 saya sorang je uruskan anak dan diri sendiri,,,klu hati dan niat awk tu iklas dg yg ada bukan besar sangatpun masalah kamu ni,ramai dik wanita dalam pantang urus diri sendiri awak je yang lebih,,, internet dah ada sekarang ni zaman dah canggih,,,,benda kecikpun nak di kisahkan,mak km dah besarkan km sampai km menikah ,say thanks to ur mom beter,,,jgn tambah lagi bebanya,,,krn itu adalah syurga,minta apun dg makmu krn dah cerita di fb,

  2. Abdul Faqih Haji Idriss says:

    Rekaan atau benar ni? Org sangup buat apa saja demi wang.

  3. idham says:

    Bukan susah sgt pun jaga badan lps beranak, kami 5 org anak, lps bersalin, sendiri jaga, almaklum lah jauh, beribu batu, jgnlah menyusahkan org tua, biar kasi mereka rehat n gembira, ikut saja nadihat mak2 bidan kita, buat sendiri, kita yg tahu n kenal diri kita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *