Suami OKU Penglihatan,Balik Kerja TERKEJUT Isteri Jual Rumah..Puncanya Buat Ramai TERSENTUH !!!

| July 25, 2016 | 0 Comments

Suami OKU Penglihatan,Balik Kerja TERKEJUT Isteri Jual Rumah..Puncanya Buat Ramai TERSENTUH !!! |Saya isteri kepada seorang suami yang Orang Kelainan Upaya (OKU) penglihatan..disini saya nak tanya pendapat semua atas tindakan saya yang mengatur semua hal dalam rumah tangga kami..adakah saya salah atau queen control? macam ini, suami masih berkerja dan ada dapat gaji-gaji bulanan..walaupun tidak banyak tapi syukur cukup untuk kami anak-beranak.

sfrjh

Suami sekarang pergi kerja dengan basikal perlahan-lahan dan sekarang saya banyak buat perancang untuk kebaikan suami dan keluarga.

Saya mintak suami berhenti kerja dan klim perkeso ilat..saya mintak supaya kita pindah dari rumah kami dan menetap di kampung asal..rumah ini saya cadang jualkan sahaja..sebab tak nak pusing banyak hal pula….mana urusan di kampung lagi…mana urusan rumah di negeri orang lagi..dengan masalah pengangkutan lagi.

Cuma sekarang saya nampak,macam saya sahaja yang beriya-iya dalam semua ni…suami macam berat jer nak setuju semua nih…saya rasa saya yang paksa dia supaya setuju dengan semua plan saya…

Saya banyak kali terangkan pada suami,apa yang saya buat ni untuk keselamatan dan kebaikan kita bersama…tiap-tiap hari balik kerja dia akan bercerita pada saya yang dia hampir-hampir langgar itu dan ini. Tak kan saya nak senyum dan diam sahaja tanpa bertindak apa-apa. Sekarang saya rasa dah kawal suami…saya tahu dia berat nak berhenti kerja..Apa perlu saya lakukan.-KRT

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *