Lelaki Ini Sanggup Terbang Ke Thailand Untuk Bertemu Kekasih. Apa Yang Ditemui Amat MENGEJUTKAN !!!

| June 15, 2016 | 0 Comments

Lelaki Ini Sanggup Terbang Ke Thailand Untuk Bertemu Kekasih. Apa Yang Ditemui Amat MENGEJUTKAN !!! Wanita ini ada segala-galanya yang lelaki ini idamkan sebagai peneman hidup di alam maya. Tetapi hakikatnya apa yang dia dapat diluar jangkaan sebenar.

Capture

Lelaki Cina Hsiao Shun-Wen, 32, telah berkongsi dalam Facebook pada BizZc Rasmi / Facebook tentang bagaimana impiannya berkecai apabila kekasih maya beliau ternyata sebenarnya adalah ‘lady boy’.

Hsia telah terbang sepanjang jalan ke bandar pelancongan di Pattaya di Thailand tetapi bukannya mendapat apa yang diinginkan,ini kerana kekasihnya itu mempunyai ‘pakej’ lain.

KUALA LUMPUR 21 October 2015. Bangunan Parlimen. NSTP/Yazit Razali

ladyboy2

Segalanya berubah dengan mendadak dan pergaduhan tercetus menyebabkan ‘lady boy’ itu menumbuk Hsiao di wajahnya dan melarikan diri pada malam itu, berdasarkan maklumat tempatan Thai dari berita pelancongan blog Pattaya.

“Hanya selepas tengah malam pada pagi 14 Jun peronda polis dihantar ke Bella Villa Hotel on Soi 4, Pattaya selepas laporan bahawa seorang pelancong warga China telah diserang di luar,” laporan pattayaone.net.

Pihak polis bertemu dengan Hsiao dan dua rakan dari China di luar Bella Villa Hotel on Soi 4.

Kerana mereka tidak boleh bercakap perkataan dalam Thai, seorang wanita tempatan dengan nama Wilairat Lahkul telah datang untuk membantu mereka dan lelaki itu menceritakan berkaitan pengalaman pahit itunya kepada polis bagaimana Hsiao memulakan hubungan melalui Facebook dengan sangkaan bahawa kekasihnya seorang wanita Thai ‘asli’ dan penyudahnya berakhir dengan Hsiao berdiri ditepi jalan Pattaya di tengah-tengah malam dengan kekesalan. -MalaysianDigest

P.S. 1 – Murid Kanan Bruce Lee Akhirnya Dedah Cerita Sebenar Dato’ Meor Tumpaskan Bruce Lee !!!
P.S. 2 – 3 Pulau Ini Muncul Semula Setelah Hilang 10 Tahun Semasa Tsunami 2004, Lihat Apa Yang Ditemui Di Pulau Itu Pasti MEMERANJATKAN !!!
P.S. 3 – Ini Tips Paling Mudah Check Harga Flight Murah, Confirm Senang Nak Rancang Holiday !!!
P.S. 4 – Selfie Ini Nampak Biasa Bila Sekali Pandang. Tunggu Sehingga Anda Lihat Kali Kedua !!!
P.S. 5 – Ayah Orang Kaya No.1 Malaysia, Tapi Pekerjaan Anaknya Bakal Buat Anda TERKEJUT !!!

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *