Clever Girl Ke Lucky Girl? Ini 7 Fakta MENARIK Juara Clever Girl Malaysia Ramai TAK TAHU !!!

| May 23, 2016 | 0 Comments

Clever Girl Ke Lucky Girl? Ini 7 Fakta MENARIK Juara Clever Girl Malaysia Ramai TAK TAHU !!! Walaupun Clever Girl Malaysia merupakan rancangan realiti baru, sambutan yang diterima oleh penonton boleh dikatakan menyengat. Clever Girl nyata mempunyai tarikan tersendiri serta punyai content yang berbeza dari rancangan realiti TV lain.

1

Setelah 10 minggu rancangan itu dijalankan, akhirnya semalam seorang gadis bernama Fatin telah dinobatkan sebagai juara edisi sulung Clever Girl Malaysia. Wakil dari Kelantan itu telah mengenepikan 3 lagi pencabarnya iaitu Arina (Selangor), Mary (Pahang) dan Lam Wai Chuin (Perak). Tapi siapakah disebalik nama Fatin ni eh?

Oghee Kelateee

2

Semua sedia maklum bahawa Fatin atau nama sebenar Fatin Nuraisya Mohd Hanipha berasal dari Kelantan. Nampak raut wajah alahaii comelnya macam budak lepasan belajar di Universiti. Tapi tahukah anda bahawa umur Fatin dah mencecah 28 tahun? Awet muda ni.

Belajar di..

3

Gadis comel ni kalau korang nak tahu merupakan lepasan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang International Islamic University Malaysia. Wahh, belajar di UIA rupanya Fatin ni.

Nak tahu Fatin kerja apa?

4

Patut la dapat masuk Clever Girl Malaysia sebab Fatin ni sebenarnya seorang peguam atau orang putih panggil ‘Lawyer’. Bukan sekadar dapat masuk rancangan tu je malah terus merangkul juara. Alhamdulillah rezeki Tuhan nak bagi kan?

Penggemar coffee

5

Jika anda follow Instagram Fatin, boleh dikatakan dia merupakan seorang ‘coffee drinker’. Coffee merupakan minuman wajib sebelum melakukan sebarang aktiviti untuk bagi tidak mengantuk dan kekal bertenaga! Kami tahu sebab kami pun ‘hantu’ coffee. Hehe

Pernah dipalit kontroversi

6

Ni baru jadi peserta Clever Girl, belum jadi artis popular lagi. Baru-baru melalui laman Facebook, Fatin telah muat naik status berbaur lucah. Tetapi sebenarnya itu bukan lah Fatin, ada orang busuk hati buat akaun ‘Fake’ dan mungkin ada niat ingin memburukkan reputasi Fatin. Haihh sabar je la..

7

Pernah tersingkir, diserap balik

8

Bagi anda yang mengikuti perkembangan rancangan ni. Anda mesti tahu bahawa Fatin pernah tersingkir pada minggu ke-5, namun pihak penerbitan buat kejutan bahawa ada peserta diserap balik dan gadis bertuah itu adalah Fatin.

Clever girl ke lucky girl?

9

Walaupun Fatin sudah dinobatkan sebagai juara, namun ada sesetengah pihak yang masih kurang senang dengan kemenangannya tu. Ramai yang menganggap bahawa Fatin lebih kepada bernasib baik. Takpe lah, mungkin peserta kegemaran mereka tidak menang kot. Tapi apa-apa pun kami nak ucapkan tahniah kepada Fatin the clever girl!

10 11 12 13 14

Sumber: Facebook/ Instagram Fatin88

P.S. 1 – Siapa Yang Cipta Allah. Ini Jawapan Seorang Imam Yang Buat Ramai Umat Islam TERKEJUT !!!
P.S. 2 – Inilah 4 TANDA Malaikat Maut BERITAHU Ajal Kita Nak Tiba TAPI Ramai Buat-Buat TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Inilah 12 Gambar Rumah Baginda Nabi Muhammad S.A.W Yang Mungkin Anda Tak Pernah Lihat !!!
P.S. 4 – Maklumat Sulit NASA Terbongkar..Temui Satu Tanda Kiamat Di Sungai Eufrat Yang MENGGERUNKAN !!!
P.S. 5 – PERHATIAN.. Jangan MINUM Air Botol Plastik Dalam Kereta Anda… Ini Akibatnya……

Tags: , , , ,

Category: Hiburan, Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *