Inilah Cerita Sebenar Pengantin Naik Bas Yang VIRAL Di Laman Sosial !!!

| March 27, 2016 | 0 Comments

Inilah Cerita Sebenar Pengantin Naik Bas Yang VIRAL Di Laman Sosial !!! HARI ini beberapa keping gambar ‘pengantin naik bas’ giat dikongsikan di laman sosial hingga menjadi viral.

Bersama gambar tersebut disertakan kapsyen memuji kesederhaan pasangan tersebut berjimat ketika berkahwin hingga naik bas manakala kenduri mereka digambarkan cukup sederhana kerana berbumbungkan tarpan sahaja.
BUS
Pengantin juga digambarkan memakai baju pengantin ‘simple’ yang direka sendiri serta tiada pelamin indah untuk majlis mereka.

Rata-rata netizen memuji kesederhanaan pasangan pengantin tersebut dan ramai yang menyifatkan ianya adalah perkahwinan yang sebenar mengikut kehendak agama kerana tidak membazir.

Namun kalau pun perkongsian itu diambil dari sudut positif, ianya belum tentu memberi impak yang menggembirakan buat pasangan pengantin yang dijaja cerita mereka ini apabila ianya tidak benar.

Tinjauan kami di Facebook pengantin perempuan yang viral gambarnya ini mendapati, dia agak kurang senang apabila ramai yang berkongsi kisahnya dengan fakta tidak benar.

A1

A2

Hakikatnya, perkahwinan pasangan pengantin Abi Nubli dan Isma Amirah amat meriah meskipun tidak sampai ke tahap mewah.

Apa yang agak melucukan, pakaian pengantin dikatakan ‘simple’ sedangkan mereka adalah tauke butik! Pelamin yang diduduki mempelai ini juga cukup indah dan unik, berbeza dengan apa yang tersebar.

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *