C. RONALDO Buat Keputusan MENGEJUTKAN Selepas Bertemu TMJ Buat Rakyat Johor TERKEJUT !!!

| March 12, 2016 | 0 Comments

C. RONALDO Buat Keputusan MENGEJUTKAN Selepas Bertemu TMJ Buat Rakyat Johor TERKEJUT !!! Pemain bola sepak terkenal dunia Cristiano Ronaldo menjadi perhatian selepas bergambar bersama dengan mafla pasukan JDT.
imageResizeAndCrop
Foto tersebut didedahkan sendiri  oleh akaun Facebook rasmi pasukan Johor iaitu Johor Southern Tigers beberapa jam yang lalu dengan kapsyen:

“Tahniah kepada Cristiano atas gol dan kemenangan malam ini. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa bergambar dengan mafla JDT, khas buat penyokong JDT walaupun beratus orang menunggu anda di luar sana. Jumpa anda di Singapura atau Johor. Jumpa lagi dan selamat maju jaya,”

Lebih menarik, foto tersebut  juga menunjukkan Tengku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim (TMJ) turut berada disisi bintang bola sepak Real Madrid itu.

Dalam pada itu, Cristiano Ronaldo juga telah menghadiahkan dua pasang jersi Real Madrid miliknya beserta tanda tangan khas buat TMJ dan pasukan JDT.
cristiano TMJ JDT
Sehingga kini, foto-foto yang dimuat naik oleh Facebook Johor Southern Tiger telah menerima komen-komen positif yang rata-ratanya menunjukkan rasa bangga kerana TMJ memperkenalkan pasukan JDT kepada Ronaldo.

Terdahulu, difahamkan kehadiran TMJ ke Real Madrid adalah untuk mengadakan pertemuan bersama dengan Presiden Real Madrid CF, Mr Florentino Pérez.

Selepas pertemuan tersebut, baginda bersama Presiden kelab itu telah menyaksikan perlawanan Real Madrid CF menentang AS Roma pagi tadi.

Pertemuan antara TMJ dan Mr Florentino Pérez berjalan dengan lancar.

Kredit foto: Facebook Johor Southrern Tigers

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

Tags: , , , , ,

Category: Sukan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *