Kisah Viral Isteri Serang Suami Di Majlis Kahwin..Terbaru Ex Boyfriends Isteri Muda DEDAH Perangai Sebenar Buat Ramai TERKESIMA !!!

| March 11, 2016 | 2 Comments

Kisah Viral Isteri Serang Suami Di Majlis Kahwin..Terbaru Ex Boyfriends Isteri Muda DEDAH Perangai Sebenar Buat Ramai TERKESIMA !!! Korang pasti ingat pasal isteri serang suami di majlis perkahwinan yang terjadi pada bulan lepas. Kisah itu jadi viral satu malaysia dan jadi buah mulut netizen. Nak cerita panjang rasanya tak payah kot sebab korang mesti tahu jalan ceritanya bagaimana kan.

Screen-Shot-2016-03-12-at-1.58.58-PM

Terbaru, ex boyfriend kepada isteri terbaru lelaki yang kahwin kantoi kahwin lain tu kongsikan screenshot di status di Facebook. Wahh, ingatkan dah habis. Rupanya ada lagi siri tentang perkahwinan mereka yang dapat ‘perhatian’ orang ramai ni. Baca untuk tahu kisah lebih lanjut.

‘Kau yang gila nak laki orang..’

Screen-Shot-2016-03-12-at-1.46.16-PM

Screen-Shot-2016-03-12-at-2.01.22-PM

 

Berikut merupakan screenshot yang dikongsikan bekas boyfriend kepada isteri baru lelaki yang kahwin lain tu. Mungkin sebab geram sangat kot.. Sebab tu dia tak teragak untuk sebarkan keburukan dan ‘cakap tak serupa bikin’ bekast teman wanitanya tu.

‘Nak nangis baca mesej dia hantar kat ex boyfriend dia’

Screen-Shot-2016-03-12-at-1.45.27-PM

Selepas itu, beberapa jam yang lepas menerusi akaun FB Quyun Zulkifly, iaitu bekas isteri yang diceraikan suaminya (kini jadi suami kepada isteri baru, Norshaida Tohair) turut kemas kini status di FB. Wahh.. Nampaknya isu ni seakan tiada penghujung.

Sumber: Facebook Yazid Vice II / Facebook Quyun Zulkifly

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

Related Post

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *