“Jangan Nak Jaga Standard Sampai Tak Boleh Bergurau” Inilah Komen PEDAS Nabil Ahmad Akibat Dihentam !!!

| December 20, 2015 | 1 Comment

“Jangan Nak Jaga Standard Sampai Tak Boleh Bergurau” Inilah Komen PEDAS Nabil Ahmad Akibat Dihentam !!! Bagi siapa yang mengikuti perkembangan Nabil Ahmad di dalam dunia seni pastinya sudah lali dengan perangai pelawak ini yang suka mengusik dan berjenaka dengan orang lain. Malah Nabil melalui Mangga Online mengakui dia sendiri terbuka dengan sebarang gurauan yang datang kepadanya.

nabil-ahmad

“Sebenarnya saya dah biasa dengan situasi di mana orang lain juga bergurau dengan saya. Saya lebih suka kalau sesetengah artis yang saya usik itu membalas balik gurauan saya, kalau diam saja, memanglah mati akal dibuatnya”

“Gurauan saya yang dibalas semula oleh Datuk Ramli MS, Datuk Jamal Abdillah dan Datuk Rosyam Nor sewaktu Gegar Vaganza itu saya terima sebagai satu usikan dan langsung tidak berkecil hati”

4-Janganlah-Nak-Jaga-Standard-Sampai-Tak-Boleh-Bergurau-ROTIKAYA

“Cuma saya takut orang lain pula berkecil hati dengan gurauan saya. Saya ini jenis open mindedterima apa saja orang nak cakap tetapi yang berasaslah. Saya tak kisah orang nak bergurau sebab ini sudah kerja saya”

“Tak kisahlah orang nak ‘membahankan’ saya macam menyentuh telinga atau bibir saya, sebab saya anggap itu gurauan. Kena terbukalah terima gurauan. Janganlah beria-ia sangat nak jaga standard sampai tak boleh bergurau. Manusia di dunia ini mana ada yang sempurna,” katanya.

Selain itu, Nabil menjelaskan ketika ini tawaran kerja yang ditawarkan kepadanya tidak putus-putus malah kredibilitnya sebagai pengacara juga semakin terselah dan dipercayai ramai. Teruskan jadi diri sendiri, Nabil. Mahu layan kehendak semua orang, sampai bila tidak akan habis.

P.S. 1 – Inilah 5 MESEJ RAHSIA Dalam Filem 3 ABDUL Karya P Ramlee Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – 1001 Kebenaran Kes Memali Dan Kisah Hitam Tun Mahathir Yang Ramai Tidak Tahu !!!
P.S. 3 – MENGEJUTKAN… Murid Darjah 4 BERSALIN Di Klinik Swasta !!!
P.S. 4 – Inilah 5 Orang Paling PELIK Yang DIHUKUM MATI Tetapi TAK MATI !!!
P.S. 5 – PUNCA UTAMA Kenapa Wanita Mengandung Anak Luar Nikah SENANG BERSALIN !!!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ismail says:

    … Nabil comel nyaaa hero dan heroin kat sebelah awak tuuuuu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *