Pak Nil DEDAHKAN Punca Sebenar Kekayaan Dato Aliff Syukri Terlajak Laris Bakal Buat Ramai TERKEDU !!!

| December 9, 2015 | 0 Comments

Pak Nil DEDAHKAN Punca Sebenar Kekayaan Dato Aliff Syukri Terlajak Laris Bakal Buat Ramai TERKEDU !!! Dato Aliff Syukri, jutawan produk kesihatan D’herbs memang terkenal dengan sikap suka memberi.

Dalam video yang dimuatnaik oleh Pak Nil baru-baru ini, pengacara serta personaliti terkenal itu berpeluang membelek-belek beg milik Dato Aliff Syukri.

5
Setelah membelek, Pak nil berpeluang mencuba cincin Dato Aliff yang begitu mahal iaitu daripada Versace. Apa yang berlaku selepas itu memang mengejutkan!!! Dato Aliff Syukri terus menghadiahkan cincin tersebut kepada Pak Nil!!!

GEMPAR!!! Pak Nil DEDAHKAN Punca Sebenar Kekayaan Dato Aliff Syukri Terlajak Laris (VIDEO) | Dato Aliff Syukri, jutawan produk kesihatan D’herbs memang terkenal dengan sikap suka memberi. Dalam video yang dimuatnaik oleh Pak Nil baru-baru ini, pengacara serta personaliti terkenal itu berpeluang membelek-belek beg milik Dato Aliff Syukri. Setelah membelek, Pak nil berpeluang mencuba cincin Dato Aliff yang begitu mahal iaitu daripada Versace. Apa yang berlaku selepas itu memang mengejutkan!!! Dato Aliff Syukri terus menghadiahkan cincin tersebut kepada Pak Nil!!! Dalam pada itu, Pak Nil juga turut menyatakan yang Dato Aliff Syukri juga penyumbang Zakat terbesar di dalam negeri Selangor. Murah rezeki Dato yang terkenal dengan tagline ‘terlajak laris’ ini.

Dalam pada itu, Pak Nil juga turut menyatakan yang Dato Aliff Syukri juga penyumbang Zakat terbesar di dalam negeri Selangor. Murah rezeki Dato yang terkenal dengan tagline ‘terlajak laris’ ini.

Sumber : OhMalaysian

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

Related Post

Tags: , , , , ,

Category: Artis, Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *