Pelakon Dan Pelawak Ini Nekad Berhenti Melawak Hanya Kerana Arwah Yus Jambu !!!

| December 4, 2015 | 0 Comments

Pelakon Dan Pelawak Ini Nekad Berhenti Melawak Hanya Kerana Arwah Yus Jambu !!! Pelakon dan pelawak Sabri Yunus mendedahkan keputusannya untuk berhenti melawak juga dipengaruhi oleh Allahyarham Yus Jambu.

sabri berhenti

Sabri Yunus merupakan antara juri kepada Raja Lawak musim pertama yang mana Yus Jambu telah menjadi juara di dalam rancangan itu.

Sabri Yunus juga merupakan pelawak hebat yang pernah memenangi anugerah dan juga merupakan pelakon komedi racangan popular Pi Mai Pi Mai Tang Tu.

Kata Sabri Yunus Allahyarham Yus Jambu terlalu menghormatinya sehingga tidak mahu  mengadakan persembahan dan melawak dengannya di pentas.

Ini komen Sabri:

“Saya berhenti melawak kerana Yus terlalu menghormati saya hingga tidak mahu melawak dengan saya ketika kami sama-sama di pentas.

“Apa yang kami bincangan semua perkara serius sahaja dan dia selalu menceritakan impian-impannya yang tidak kesampaian,” 

Sabri Yunus juga mengatakan ada dua buah drama lakonan Yus Jambu yang bukan genre komedi tetapi sebagai pelakon serius dan juga karyawan. Drama itu masih sedang dalam proses editing.

Sumber : BeritaMemey

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

Tags: , , , ,

Category: Artis

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *