GEMPAR!!! Isteri Mangsa Dedah Maria Farida Guna ILMU HITAM Rampas Suaminya !!!

| November 26, 2015 | 0 Comments

GEMPAR!!! Isteri Mangsa Dedah Maria Farida Guna ILMU HITAM Rampas Suaminya !!! Baru-baru ini, telah kecoh di laman sosial mengenai pelakon Maria Farida yang dikatakan menjadi punca kepada keruntuhan rumah tangga suami isteri. Malah pelakon tersebut turut digelar sundal oleh bekas isteri lelaki berkenaan dalam satu muatnaik status di Facebook.

Untitled-1

Melalui muatnaik gambar wanita berkenaan dengan nama Izlny Karen di Facebook (gambar kiri), dia menyatakan bahawa Maria yang juga merupakan rakannya sendiri sanggup untuk merampas suaminya.

Maria-Farida-Didakwa-Rampas-Suami-Orang-ROTIKAYA_in

Selain itu wanita tersebut juga mendakwa mungkin dia telah di’mandrem’ oleh Maria sendiri. Bagaimanapun, tidak lama kemudian, anak kepada Izlny sendiri telah memuatnaik satu kenyataan di Instagram berhubung dengan perangai sebenar ibu mereka yang kelihatan seperti menjadi mangsa keadaan sebelum ini.

Menurut anak wanita berkenaan, ibu mereka juga pernah ditangkap khalwat bersama lelaki lain, selalu mabuk malah turut menghalau mereka keluar daripada rumah dan dijaga oleh bapa mereka.

Sehingga kini, Maria Farida sendiri belum mengeluarkan sebarang kenyataan namun harapnya semua perkara yang berlaku tidak melarat kepada sesuatu yang lebih teruk. Malah pastinya Maria sendiri mempunyai penjelasan terbaik mengenai perkara tersebut.

Sumber : KainKembang.blogspot

P.S. 1 – NGERI….Sekeluarga MAUT Selepas TERBABAS Dan TERPEROSOK Di Bawah Treler Yang Berhenti Di Lorong Kecemasan !!!
P.S. 2 – Ngeri….Tiga Individu Maut Ditimpa Papan Tanda Lebuhraya Yang Dilanggar Sebuah Treler !!!
P.S. 3 – ‘Tunggu Kami Di Kejiranan Syurga Abang’ Catatan SAYU Yang Buat Ramai TERSENTUH !!!
P.S. 4 – Seorang PENSYARAH Maut Terlibat KEMALANGAN Dalam Perjalanan Ke Persiapan Majlis Penyerahan Rumah Kepada Mangsa Banjir.
P.S. 5 – Akibat Tindakan MELULU Pemandu Kereta Ini Menyebabkan Dia Terbabit Kemalangan Yang NGERI!!!

Tags: , , , , ,

Category: Artis

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *