Ibu SEDIH…Adira AF PASRAH Dipanggil HANTU Oleh Netizen Di Instagram !!!

| October 11, 2015 | 0 Comments

Ibu SEDIH…Adira AF PASRAH Dipanggil HANTU Oleh Netizen Di Instagram !!! | Tidak sensitif dalam berkomunikasi ditambah pula dengan kebebasan untuk berkata-kata di sosial media menyebabkan ibu kepada Adira AF terguris perasaan apabila ada pengkritik yang mengejek Dira sebagai hantu di Instagram baru-baru ini.

1

“Mereka memang selalu ejek saya hantu di Instagram, saya tidak kisah dan peduli sehingga pada minggu lalu ibu saya telefon dan menegur tentang perkara itu”

“Dia sungguh sedih apabila mereka menulis begitu biarpun hanya untuk bergurau. Lebih teruk ada yang mendoakan agar saya tidak boleh berjalan pada satu gambar di Instagram,” luah Adira kepada mStar Online.

Tambah Adira, ibunya turut menangis berikutan perkata tersebut sekaligus membuatkan dirinya marah. Lebih teruk lagi, ada juga yang mendoakan agar Adira tidak boleh berjalan hanya semata-mata dia menaiki alat beroda elektrik yang kini menjadi trend di kalangan golongan muda.

2
3

Kata Adira, tujuan dia membalas komen bukanlah untuk bergaduh dengan pengikutnya, namun ingin memberi kesedaran tentang perasaan ibunya yang terasa hati dengan tulisan berkenaan. Akal manusia berbeza-beza, cuma harapnya Adira mampu bersabar dengan dugaan tersebut. KREDIT ROTIKAYA.

P.S. 1 – Suami Mundar Mandir Menanti Isteri Yang Sedang BERSALIN… Jururawat Keluar Dan… (Sediakan Tisu) !!!
P.S. 2 – Di Tempat Misteri Ini… TELUR Boleh Masak Dengan Sendiri Di Atas BATU !!!
P.S. 3 – Misteri di Gunung Baling Kedah Yang Ramai Tak Tahu…
P.S. 4 – Anda PASTI Terkejut Apabila LIHAT Apa Yang Telah Dilakukan Kepada WANITA Ini !!!
P.S. 5 – Gambar Seram Di Air Terjun Sekayu Yang Akan Anda Tengok 2x !!!

Related Post

Tags: , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *