Terkini… Pelakon Popular Johnny Depp Bakal DIPENJARA 10 Tahun !!!

| May 30, 2015 | 0 Comments

Terkini… Pelakon Popular Johnny Depp Bakal DIPENJARA 10 Tahun !!! | Pelakon popular Johnny Depp mungkin bakal berhadapan dengan hukuman penjara 10 tahun oleh kerajaan Australia selepas didapati bersalah menyeludup dua ekor anjing jenis Yorkshire Terrier sewaktu tiba di negara itu.

1

Bintang yang terkenal menerusi filem Pirates of The Caribbean itu didakwa sengaja menyeludup dua ekor anjing peliharaannya yang diberi nama Pistol dan Boo secara haram tanpa pengesahan oleh pihak berkuasa Australia.

Malah bukan itu sahaja, juruterbang yang mengendalikan pesawat yang dinaiki oleh Johnny dan isterinya Amber Heard turut menerima nasib yang sama apabila bakal dipenjarakan selama dua tahun kerana membenarkan dua ekor anjing tersebut dibawa masuk secara senyap tanpa sebarang surat pengesahan.

Jika sabit kesalahan, Johnny Depp dan isteri boleh dipenjara selama 10 tahun atau denda sebanyak RM850,000 atau kedua-duanya sekali.

Terdahulu pihak berkuasa menyiasat penyeludupan tersebut selepas sebuah foto tersebar di media sosial menunjukkan Johnny Depp sedang berada di salun haiwan bersama dua ekor anjing kesayangannya itu. KREDIT OHMEDIA.

P.S. 1 – Suami Mundar Mandir Menanti Isteri Yang Sedang BERSALIN… Jururawat Keluar Dan… (Sediakan Tisu) !!!
P.S. 2 – Di Tempat Misteri Ini… TELUR Boleh Masak Dengan Sendiri Di Atas BATU !!!
P.S. 3 – Misteri di Gunung Baling Kedah Yang Ramai Tak Tahu…
P.S. 4 – Anda PASTI Terkejut Apabila LIHAT Apa Yang Telah Dilakukan Kepada WANITA Ini !!!
P.S. 5 – Gambar Seram Di Air Terjun Sekayu Yang Akan Anda Tengok 2x !!!

Tags: , , ,

Category: Artis

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *