Terkini… Fanpage Amran Fans KANTOI Terdedah Identiti Diri .. Siapa Sangka AMRAN Seorang Wanita ? !!!

| May 10, 2015 | 0 Comments

Terkini… Fanpage Amran Fans KANTOI Terdedah Identiti Diri .. Siapa Sangka AMRAN Seorang Wanita ? !!! | Ramai ingin tahu identiti di sebalik fanpage Amran Fans yang sempoi berbisa mengulas isu-isu semasa.. Terbaru, dalam menjual bukunya, dia terdedah dirinya iaitu seorang wanita bernama Syuhada ? Ikuti kata-kata Amran di fanpagenya ini.

1
2

Jualan Buku Amran Fans Kini Bermula !

Untuk pengetahuan anda, buku ini Amran haramkan dari dikenakan GST.. Amran dan Dubook Press menghormati titah Sultan Johor.

Walaupun plastik PosLaju dikenakan GST, Amran tetap kekalkan buku ini dengan harga RM25 senaskah dan harga postage juga Amran kekalkan RM6 bagi semenanjung dan RM10 bagi Sabah Sarawak. Biar Amran rugi sikit, yang penting buku selamat sampai ketangan pembeli.

Total harga siap pos ialah RM31 semenanjung dan RM35 Sabah Sarawak.

Sekali lagi Amran ulang, RM31 semenanjung, RM35 Sabah Sarawak.

Apa ?. Bank tak boleh bank in seringgit ?. Ok bank in rm40, baki agent akan pulang balik dengan buku.

Selain tu nak bagi tau sikit yang sebelum ni buku dipos setiap hari, tetapi akibat order tak putus putus, agent Amran mengambil pilihan untuk pos semua buku dua hari sekali. Dan paling penting buku yang dibeli dari Amran isinya berwarna. Yang lagi best tu buku korang ada cop lawa dekat muka surat depan. Boleh la belagak dengan kengkawan.

Bagi sesiapa yang berminat boleh lah hubungi agent sah Amran iaitu Syuhada melalui Whatsapp beliau yang bernombor 01125883959 .

Syuhada ni memang bahasakan diri dia akak, realitinya dia ni muda lagi. Tumit pun merah menyala. huhu

PEMBELIAN TIDAK LAH SESUKAR MANA, MALAH IANYA SEMUDAH MEMBUAT DOSA.

HARGANYA JUGA SEMURAH MARUAH REMAJA

Tags: , , , , , ,

Category: Lawak

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *