Inilah GAMBAR RUMAH MEWAH Ayda Jebat yang Bakal Buat Kita Kata WOW !!!

| April 24, 2015 | 0 Comments

Inilah GAMBAR RUMAH MEWAH Ayda Jebat yang Bakal Buat Kita Kata WOW !!! | Populariti Ayda Jebat boleh dikatakan melonjak secara drastik sejak dia membintangi drama Rindu Awak 200%. Sejak itu rezekinya semakin meruah hingga dengar khabar, pada usia semuda 23 tahun pelakon yang terkenal dengan tagline ‘Muah Ciked’ ini sudah mampu memiliki rumah sendiri.

0

Ayda yang mesra mengelarkan dirinya sebagai Adik, mengakui hal ini dan memberitahu dia telah membeli rumah kali pertama yang terletak di Kuala Lumpur, hasil titik peluknya dalam bidang lakonan. Bagaimanapun, pelakon itu enggan mendedahkan jenis rumah yang dibeli sama ada sebuah pangsapuri, rumah teres atau banglo.

“Adik beli rumah ni pada tahun lepas. Tak payahlah cakap rumah macam mana yang dibeli. Cukuplah kalau Adik cakap yang rumah ni terletak di KL,” jelasnya. Tambah Ayda, dia memilih untuk membeli rumah di Kuala Lumpur bagi memudahkan urusan kerjaya seninya yang lebih tertumpu di ibu kota.

Alhamdulillah Ayda Jebat semakin bertambah rezeki semenjak memenangi 2 anugerah di APBH iaitu artis baru popular dan pelakon terbaik drama. Dari sumber yang didengar beliau membeli rumah adalah hasil titik peluh beliau sendiri sebagai pelakon. Ayda Jebat baru berusia 23 tahun. Rezeki dia kan?

1

Tetapi tak tau lah sumber ini boleh dipercayai ke tidak? Mungkin juga kita perlu dengar penjelasan sendiri dari tuan punya badan. Harga rumah nie?? Takpe kita tunggu penjelasan dari Ayda sendiri. KREDIT CERITA ARTIS LAGI.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Tags: , , , , , , ,

Category: Artis

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *