DIFITNAH Pelawak Kasanova… Akhirnya ZIZAN RAZAK Buat Pendedahan MENGEJUTKAN !!!

| April 13, 2015 | 0 Comments

DIFITNAH Pelawak Kasanova… Akhirnya ZIZAN RAZAK Buat Pendedahan MENGEJUTKAN !!! | Rupa-rupanya, laporan bahawa Zizan Razak akan melangsungkan pernikahan pada Jun ini tidak benar. Ini diberitahu olehnya kepada Harian Metro. Jangan salah faham, kerana Zizan tetap akan berkahwin tahun ini, cuma dia belum pasti bulannya.

11

Memang saya akan berkahwin tahun ini tapi belum tentu (bulan) Jun) seperti yang kecoh diperkatakan. Apa-apa pun saya kena berbincang dengan keluarga dulu sebab (kami) baru sebulan saja kenal.

Terkejut sangat baca laporan (kononnya) saya akan berkahwin Jun depan. Pada hal, saya baru hendak balik kampung dan berbincang dengan orang tua dulu.

Kalau sudah berjumpa dan berbincang barulah saya berani sahkan (tarikh). Insha-Allah kalau semua berjalan lancar memang tahun ini sebab saya pun bukan makin muda, cuma bulan tu tak pasti lagi bila.

Siapa orangnya saya tak boleh beritahu sebab takut tak jadi nanti, malu pula.

Menurut Zizan, dia belum bersedia mendedahkan identiti gadis itu yang baru dikenali sebulan lepas kerana aturan keluarga. Gadis itu ialah orang biasa, bukan orang seni dan tidak pernah dikaitkan dengan Zizan sebelum ini.

Di samping itu Zizan memberitahu dia akur tiada jodoh dengan Emma dan mendoakan terbaik untuk wanita itu. Dia percaya Emma mampu pergi lebih jauh dalam bidang seni berdasarkan bakat dan kecantikan yang dimiliki.

Bagaimanapun, ketika ditanya sama ada benar dia ingin melangsungkan perkahwinan dalam kadar segera kerana ingin menutup kontroversi yang melanda kala ini, dia enggan mengulas.

Untuk makluman anda, kami ada menerima beberapa keping gambar bakal isteri Zizan. Jika benar itu gadis 24 tahun dari Kuala Terengganu yang diperkatakan, memang benarlah dia seorang yang cantik tanpa solekan dan berpendidikan. Semoga segalanya dipermudahkan buat Zizan. KREDIT HARIAN METRO.

P.S. 1 – Pelajar Sekolah Agama Menjadi MANGSA Pemuas Nafsu Teman Lelaki !!!!
P.S. 2 – Di Tempat Misteri Ini… TELUR Boleh Masak Dengan Sendiri Di Atas BATU !!!
P.S. 3 – Misteri di Gunung Baling Kedah Yang Ramai Tak Tahu…
P.S. 4 – Anda PASTI Terkejut Apabila LIHAT Apa Yang Telah Dilakukan Kepada WANITA Ini !!!
P.S. 5 – Gambar Seram Di Air Terjun Sekayu Yang Akan Anda Tengok 2x !!!

Tags: , , , , , ,

Category: Artis

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *